YEREL HEDEF İÇERİK HAZIRLAMA KOMİSYONU

11.10.2021 1674

İlimiz yerel hedefi olan "Okula ve Çevreye Uyum" konusunda içerik oluşturmak için ilçemiz genelinde görev yapan psikolojik danışmanlardan bir komisyon oluşturulmuştur. Komisyonda Kepez Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Muharrem ELİÇABUK, Kepez Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanları R.Murat ERGEN ve Canan ÇİTİL AKYOL, Hüsniye Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Gamze ARSLAN, Toros Anadolu Lisesi Piskolojik Danışmanı Gamze ARSLAN, Şehit Özcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Serap BAYRAM, Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Psikolojik danışmanı Egemen ŞENYURT ve Şehit Çetin Çakmak Anadolu İmam Hatip Lisesi Psikolojik Danışmanı Hilmi KOCABAŞ yer almıştır. Komisyonumuz, ilimiz geneli ortaöğretim kurumları için yerel hedefimiz doğrultusunda içerikler hazırlamışlardır.

11-10-202111-10-202111-10-2021